Teatre Familiar: Full House, d'Eléctrico 28

Finalitzat
dijous, 11 de juliol | 20:00 h
Link origen http://www.santceloni.cat/32374
Compartir
Dijous
11
jul
Finalitzat

Dijous a la fresca

Sense text i mitjançant el teatre físic i la música en viu, Full House explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse, que viuen porta a porta. Koala està, simplement, enamorada del món, Dog és un solitari apassionat de la música clàssica i l'energètica Horse té sempre quatre plats cuinant-se al mateix temps. Estan tan ocupats amb ells mateixos i amb el seu dia a dia que ni tan sols s'adonen de les necessitats dels altres. Amb això, sembla que el conflicte està a punt d’explotar.

El colofó arriba quan Tiger es trasllada a la comunitat com a nou inquilí. La seva actitud exuberant supera la de tots els altres per complet. La seva arribada crea una circumstància en la qual els conflictes exploten, però, alhora, tots comencen a fixar-se en els seus semblants per primera vegada. En aquest context, sorgeix una nova i inesperada situació quan Tiger convida a tots a la seva festa de “l'Escalfament de la Casa”, el que fa possible que tots es trobin i comencin a perdre els seus prejudicis contra els altres.

Full House va néixer amb la idea de ser instal·lada, gairebé literalment parlant, davant d'un conjunt de cases o a les mateixes comunitats de veïns si disposen d'un espai comú exterior. L'objectiu inicial del projecte era portar l'obra a certs llocs de difícil convivència on no arriba el teatre. Actualment el projecte s'ha obert a actuar fora d'aquest context tan concret. És per això que Full House avui té moltes opcions de localització i pot tenir menys en compte la seva raó de ser inicial.

Programació Dijous a la Fresca 2024