Presentació

 

Baix Montseny Cultura és un portal participatiu per promoure l’activitat cultural del Baix Montseny, obert a aquells que vulguin publicar qualsevol activitat cultural que es desenvolupi al Baix Montseny, amb voluntat de crear xarxa, impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics. Orientat al públic en general, facilita a creadors i professionals la divulgació de les seves propostes i projectes.

Baix Montseny Cultura difon informació d’exposicions, concerts, espectacles, festes populars, etc. organitzades per Ajuntaments, entitats o empreses del sector cultural i creatiu, amb intenció que tinguin una projecció més enllà dels propis municipis.

Fent servir un senzill sistema de cerca el portal Baix Montseny Cultura et permet localitzar els esdeveniments que t’interessen: per temes, per municipi, per dates o fent servir lliurament el cercador. Una vegada localitzat el contingut, podràs accedir a tota la informació relacionada.

Baix Montseny Cultura s’ha desenvolupat en el marc del projecte Baix Montseny Cultura 4.0 subvencionat pel programa Treball, Talent i Tecnologia promogut per la Diputació de Barcelona