Teatre: Tots eren fills meus amb Rebrot Teatre

Finalitzat
dissabte, 2 de març | 19:00 h
DURADA:  105 minuts
Link origen http://www.santceloni.cat/31481

Organitza: Rebrot Teatre

Compartir
Dissabte
02
mar
Finalitzat

Sinopsi
Quins són els límits de la solidaritat i l’empatia?
Quina responsabilitat tenim com a individus sobre el món que ens envolta?
Quin preu paguem com a societat pel pes de les nostres accions?

Arthur Miller interpel·la al públic de manera visionària i ferotge amb totes aquestes preguntes a Tots eren fills meus, un punyent drama familiar que carrega contra el sistema de valors occidental. Amb aquesta obra, Miller disecciona la preeminència dels beneficis capitalistes per sobre de la vida humana, que provoca un conflicte moral entre la lleialtat a la família i la responsabilitat social que tots tenim com a individus.

Joe Keller, pare de família i ciutadà modèlic, va fer fortuna durant la Segona Guerra Mundial fabricant peces d’aviació pel govern. La mort del seu fill Larry a la guerra a causa d’un accident d’avió, però, va deixar ferides que la família és incapaç de tancar. El conflicte es precipita quan l’Annie, l’antiga promesa d’en Larry, torna a la ciutat per casar-se amb en Chris, el fill gran i hereu d’en Joe. La seva relació acabarà amb la il·lusió d’estabilitat que els Keller havien construït i traurà a la llum els draps bruts del negoci familiar.

Una història que connecta directament amb l’espectador, plena d’una càrrega emocional i dramàtica que ens trasllada a l’àmbit personal els grans reptes socials que encara avui, en ple segle XXI, la humanitat segueix sense resoldre.

Dues representacions: dissabte 2 de març a les 19 h i diumenge 3 de març a les 18 h.

Venda d'entrades:

  • En línia, a aquest enllaç.
  • Presencialment, a la plaça de l’Església de Sant Celoni els dissabtes 17 i 24 de febrer de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.
  • A la taquilla, una hora abans de la funció.

Programació Teatre Ateneu 2024